Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer og renovering af vindur

​Hos KRM Byg ApS i Vejle nær Børkop & Jelling udfører vi alt inden for udskiftning af vinduer og renovering af vinduer. Vi er et fleksibelt og traditionelt tømrer- og snedkerfirma, der har over 14 års erfaring med for eksempel udskiftning af vinduer. Vi arbejder blandt andet for private, erhverv og boligselskaber.

​Det kan betale sig med udskiftning af vinduer

Vinduerne holder ikke evigt, og ældre termoruder holder ikke på varmen, og måske er rammen utæt og binder. Desuden skal træet jævnligt vedligeholdes. Vi tilbyder renovering af vinduer, men ofte kan det bedre betale sig med nye vinduer.

​Derved undgår du kuldebroer, træk og dårligt indeklima, og en vinduesudskiftning med lavenergiruder vil samtidig give en mærkbar forskel på varmeregningen. ​

Minimal vedligeholdelse med ægte træ i karmene

​Ved montering af vinduer vælger de fleste at få alu-træ, hvor der er aluminium udvendigt og træ indvendigt, således der bliver en minimal vedligeholdelse, men så du stadig har ægte træ i karmene.

​Der er naturligvis mange muligheder ved udskiftning af vinduer, og derfor råder og vejleder vi gerne om producenter, materialer, typer og farver. Dermed kan du få en løsning, som du vil blive glad for i mange år.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at få udskiftet dine døre i boligen.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag