Udskiftning af døre

Og renovering af døre

Hos KRM Byg ApS i Vejle nær Børkop & Jelling tilbyder vi udskiftning af døre, renovering af døre og dørreparation for private, erhverv og boligselskaber.

Vi er et traditionelt, men fleksibelt snedker- og tømrerfirma, der har over 14 års erfaring med alle former for udskiftning af døre.

Indvendig og udvendig udskiftning af døre

Der kan være mange gode grunde til at få nye døre indvendig og udvendigt, især hvis der er tale om standarddøre fra byggeri i den sidste halvdel af 1900-tallet. Indvendig dørudskiftning af de lidt kedelige dørtyper fra omkring 60’erne og 70’erne vil typisk give et løft af boligens samlede udtryk. Vi tilbyder også montering af dør, hvis der ikke allerede er en dør.

​Udskiftning af døre såsom hoveddør, bryggers dør og havedør vil samtidig give en besparelse på varmeregningen, og det vil også formindske risikoen for indbrud.

​Men der kan også være tilfælde, hvor det vil være synd at udskifte hoveddøren, og der kan vi tilbyde en grundig renovering. Dermed bevarer huset sin oprindelige stil, men døren bliver tæt og sikker.

​Har du brug for at få udskiftet dine vinduer, så er vi også klar til at hjælpe dig med det. Læs mere her om vores udskiftning af vinduer.

udskiftning-af-doere

Kontakt os for at få et tilbud på dørarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på for eksempel udskiftning af døre eller renovering af døre.

Du kan skrive til os på krmbyg.info@gmail.com, eller du kan ringe til os på telefon 29 93 66 46 for at aftale nærmere. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig kan komme med gode råd.​