Udskiftning af døre

Udskiftning af døre og renovering af døre

Hos KRM Byg ApS i Vejle nær Børkop & Jelling tilbyder vi udskiftning af døre, renovering af døre og dørreparation for private, erhverv og boligselskaber.

Vi er et traditionelt, men fleksibelt snedker- og tømrerfirma, der har over 14 års erfaring med alle former for udskiftning af døre.

Indvendig og udvendig udskiftning af døre

Der kan være mange gode grunde til at få nye døre indvendig og udvendigt, især hvis der er tale om standarddøre fra byggeri i den sidste halvdel af 1900-tallet. Indvendig dørudskiftning af de lidt kedelige dørtyper fra omkring 60’erne og 70’erne vil typisk give et løft af boligens samlede udtryk. Vi tilbyder også montering af dør, hvis der ikke allerede er en dør.

Udskiftning af dør giver en besparelse på varmregningen

​Udskiftning af døre såsom hoveddør, bryggers dør og havedør vil samtidig give en besparelse på varmeregningen, og det vil også formindske risikoen for indbrud.

​Men der kan også være tilfælde, hvor det vil være synd at udskifte hoveddøren, og der kan vi tilbyde en grundig renovering. Dermed bevarer huset sin oprindelige stil, men døren bliver tæt og sikker.

​Har du brug for at få udskiftet dine vinduer, så er vi også klar til at hjælpe dig med det. Læs mere her om vores udskiftning af vinduer.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag