Totalentreprise i Vejle & omegn

Vi står for din næste totalentreprise

Skal du have udført en totalrenovering / totalentreprise af din bolig, etageejendom eller dine erhvervslokaler? KRM Byg tilbyder professionel totalentreprise i Vejle, Jelling eller Børkop.

​Vi har mere end 14 års erfaring inden for totalrenovering, og vi kan også varetage hele entreprisen i en totalentreprise, såfremt det ønskes.

​Vores arbejdsområder:

I forbindelse med en totalrenovering / totalentreprise kan vi blandt andet tilbyde:

KRM Byg klarer alt fra start til slut

Uanset hvilken opgave du skal have løst, kan vi klare hele opgaven, og du behøver derfor ikke at kontakte flere forskellige håndværkere. Vi sørger for at koordinere de forskellige håndværkergrupper, der er behov for, og du får dermed kun én kontaktperson.

Skal vi stå for din næste totalentreprise? Se vores tidligere projekter, så vil du ikke være i tvivl om, at KRM Byg er den rette til at stå for projektet.

Kontakt os og få et gratis tilbud på en totalrenovering

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med din drøm om en totalrenovering af dit hjem, din virksomhed eller dine butikslokaler?

​Eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

​Så kontakt os på telefon 29 93 66 46 eller e-mail krmbyg.info@gmail.com – vi kommer gerne ud til dig og udarbejder et attraktivt tilbud.​​