Totalentreprise i Vejle

Totalentreprise i Vejle & omegn

Vi står for din næste totalentreprise

Skal du have udført en totalrenovering / totalentreprise af din bolig, etageejendom eller dine erhvervslokaler? KRM Byg ApS tilbyder professionel totalentreprise i Vejle, Jelling eller Børkop.

​Vi har mere end 14 års erfaring inden for totalrenovering, og vi kan også varetage hele entreprisen i en totalentreprise, såfremt det ønskes.

​Vores arbejdsområder:

I forbindelse med en totalrenovering / totalentreprise kan vi blandt andet tilbyde:

KRM Byg klarer alt fra start til slut

Uanset hvilken opgave du skal have løst, kan vi klare hele opgaven, og du behøver derfor ikke at kontakte flere forskellige håndværkere. Vi sørger for at koordinere de forskellige håndværkergrupper, der er behov for, og du får dermed kun én kontaktperson.

Skal vi stå for din næste totalentreprise? Se vores tidligere projekter, så vil du ikke være i tvivl om, at KRM Byg ApS er den rette til at stå for projektet.

 

Kontakt os om totalentreprise i Vejle og omegn

Kontakt os for at høre mere eller få et tilbud på dit næste projekt. Vi står klar når du har brug for en samlet totalentreprise i Vejle eller omegn. Du kan altid ringe til os på 29936646 eller skrive en mail til Info@krmbyg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag