Tømrerfirma i Vejle

Respekt for faglige traditioner

Snedker- & tømrerfirma for private og erhverv

Skal du bruge et tømrerfirma i Vejle eller omegn? KRM Byg er et traditionelt snedker- og tømrerfirma i Vejle, der arbejder med alle fagets facetter og udfordringer inden for snedker- og tømrerfaget. Vi arbejder som tømrer firma for kunder i områderne omkring Vejle, Jelling og Børkop.

Vi udfører selvfølgelig del- eller totalentrepriser og er kendt for kvalitet og god kundeservice.

Kompetent rådgivning fra erfaren tømrer

Vi har over 14 års erfaring inden for faget. Vores gode erfaringer som tømrerfirma gør os i stand til at give kompetent rådgivning, når du skal vælge træsorter, idet vi kender træsorternes fordele og ulemper.

Få et uforpligtende tilbud fra vores tømrerfirma

Har du nogle spørgsmål omkring priser, bygningsreglement, brandbekæmpelse eller andet, eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os.

​Vi ser frem til at løse dit næste byggeprojekt, uanset om du ”bare” skal have udskiftet eller rettet vinduer til, eller om du skal have udført et større projekt i en totalentreprise.​

Tømrerfirma Vejle

Har du brug for hjælp?

Du kan enten ringe til os på telefon 29 93 66 46, eller du kan skrive til vores e-mail krmbyg.info@gmail.com. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.