Tømrerfirma i Vejle

Tømrerfirma i Vejle

Respekt for faglige traditioner.

Snedker- & tømrerfirma i Vejle –  for private og erhverv

Skal du bruge et tømrerfirma i Vejle eller omegn? KRM Byg ApS er et traditionelt snedker- og tømrerfirma i Vejle, der arbejder med alle fagets facetter og udfordringer inden for snedker- og tømrerfaget. Vi arbejder som tømrer firma for kunder i områderne omkring Vejle, Jelling og Børkop.

Vi udfører selvfølgelig del- eller totalentrepriser og er kendt for kvalitet og god kundeservice.

 

Kompetent rådgivning fra erfaren tømrer

Vi har over 17 års erfaring inden for faget. Vores gode erfaringer som tømrerfirma gør os i stand til at give kompetent rådgivning, når du skal vælge træsorter, idet vi kender træsorternes fordele og ulemper.

Vi udfører mange typer af opgaver

Stor erfaring betyder også at vi har erfaring med mange forskellige typer af tømreropgaver og kan hjælpe med det meste. Her kan du læse mere om de mange forskellige typer af opgaver vi udfører:

 

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere eller få et tilbud på dit næste projekt. Vi står klar når du har brug for et tømrerfirma i Vejle. Du kan altid ringe til os på 29936646 eller skrive en mail til Info@krmbyg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag