Sandblæsning i Vejle

Sandblæsning i Vejle & omegn

Effektiv og grundig sandblæsning i Vejle

Ønsker du en smuk og jævn facade på dit hus? Hos KRM Byg ApS tilbyder vi grundig og effektiv sandblæsning i Vejle og omegn. Vi udfører sandblæsning af alle typer facader for både private og erhverv. Vores arbejde er altid af højeste kvalitet og god service er en selvfølge, når du overlader opgaven til os.

Vi har over 14 års erfaring inden for branchen, og vi overholder altid den aftalte deadline og pris. Det er vigtig for os at leverer et godt resultat hver gang.

 

Facadebehandlinger, vandskuering & netpuds

Sandblæsning kombineres ofte med andre typer facadebehandlinger, såsom filtsning, vandskuring og netpuds, eftersom det efterlader overfladen på din facade helt ren.

Oplever du, at din nuværende facademaling skaller af, kan det være en rigtig god idé at få den fjernet helt med sandblæsning, før vi udfører eksempelvis vandskuring og lægger et nyt lag maling, så facaden på dit hus kan fremstå flot igen.

Læs mere om, hvad vi ellers kan tilbyde inden for facaderenovering her.

Få et uforpligtende tilbud på sandblæsning i Vejle og omegn

Ønsker du at få sandblæst din facade af os, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 29 93 66 46 eller mail krmbyg.info@gmail.com. Vi giver dig et helt uforpligtende tilbud. Vi har beliggenhed i Vejle.

Se eksempler på vores arbejde i galleriet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag