Sandblæsning i Vejle og omegn

Effektiv og grundig sandblæsning i Vejle

Ønsker du en smuk og jævn facade på dit hus? Hos KRM Byg tilbyder vi grundig og effektiv sandblæsning i Vejle og omegn. Vi udfører sandblæsning af alle typer facader for både private og erhverv. Vores arbejde er altid af højeste kvalitet og god service er en selvfølge, når du overlader opgaven til os. Vi har over 14 års erfaring inden for branchen, og vi overholder altid den aftalte deadline og pris.

Facadebehandlinger, vandskuering & netpuds

Sandblæsning kombineres ofte med andre typer facadebehandlinger, såsom filtsning, vandskuring og netpuds, eftersom det efterlader overfladen på din facade helt ren. Oplever du, at din nuværende facademaling skaller af, kan det være en rigtig god idé at få den fjernet helt med sandblæsning, før vi udfører eksempelvis vandskuring og lægger et nyt lag maling, så facaden på dit hus kan fremstå flot igen.

Læs mere om, hvad vi ellers kan tilbyde inden for facaderenovering her.

Få et uforpligtende tilbud på sandblæsning i Vejle og omegn

Ønsker du at få sandblæst din facade af os, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 29 93 66 46 eller mail krmbyg.info@gmail.com. Vi giver dig et helt uforpligtende tilbud. Vi har beliggenhed i Vejle.

Se eksempler på vores arbejde i galleriet herunder.

Har du brug for hjælp?

Du kan enten ringe til os på telefon 29 93 66 46, eller du kan skrive til vores e-mail krmbyg.info@gmail.com. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.