Renovering i Vejle

Renovering i Vejle & omegn

hus og nybyggeri

Renovering af din bolig

Søger du et tømrerfirma, som kan stå for din næste renovering i Vejle eller omegn? KRM Byg ApS tilbyder renovering af hus, sommerhus, nybyggeri og anden ejendom. Renovering af bolig gælder både tømrerarbejde og murerarbejde samt malerarbejde. Vi har 14 års erfaring med byggeri og renovering, og vi arbejder i en radius på 40 kilometer fra Vejle, hvilket vil sige i for eksempel Fredericia og Horsens.

​Nybyggeri eller ældre bolig fra kælder til kvist

Måske har du boet i dit hus i lang tid, eller måske har du lige overtaget huset. Det kan også være, at du gerne vil sætte dit hus til salg, og du vil gøre det nemmere og hurtigere at sælge til en god pris. Renovering af hus behøver ikke at være, fordi huset er en ruin. Ofte er det blot utidssvarende, lidt slidt og måske dyrt at varme op.

Vi klarer alt fra nyt tag til nyt badeværelse

Vi tilbyder også at bygge et nyt hus, hvis du har en tom grund, eller hvis du hellere vil starte forfra. Vi står for det hele ved byggeriet, og det gælder alt fra tag og facade til køkken og badeværelse. Vi kan naturligvis også nøjes med kun at renovere et enkelt rum eller eksempelvis bare lægge nyt tag. Alt er naturligvis regnet med i prisen, når vi afgiver et tilbud.

 

Kontakt os om renovering i Vejle og omegn

Kontakt os her for tilbud på dit næste renoveringsprojekt. Du kan altid ringe til os på 29936646 eller skrive en mail til Info@krmbyg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag