Renovering i Vejle og omegn

hus og nybyggeri

KRM Byg ApS tilbyder renovering af hus, sommerhus og anden ejendom, ligesom vi også tilbyder nybyggeri. Renovering af hus gælder både tømrerarbejde og murerarbejde samt malerarbejde. Vi har 14 års erfaring med byggeri og renovering, og vi arbejder i en radius på 40 kilometer fra Vejle, hvilket vil sige i for eksempel Fredericia og Horsens.

​Nybyggeri eller renovering af hus fra kælder til kvist

Måske har du boet i dit hus i lang tid, eller måske har du lige overtaget huset. Det kan også være, at du gerne vil sætte dit hus til salg, og du vil gøre det nemmere og hurtigere at sælge til en god pris. Renovering af hus behøver ikke at være, fordi huset er en ruin. Ofte er det blot utidssvarende, lidt slidt og måske dyrt at varme op.

​Udover renovering af hus kan vi også tilbyde at bygge et nyt hus, hvis du har en tom grund, eller hvis du hellere vil starte forfra. Vi står for det hele ved renoveringer og byggerier, og det gælder alt fra tag og facade til køkken og badeværelse. Vi kan naturligvis også nøjes med kun at renovere et enkelt rum eller eksempelvis bare lægge nyt tag. Alt er naturligvis regnet med i prisen ved byggeri eller renovering af hus, når vi afgiver et tilbud.

Renovering af hus

Ring til os for at høre hvad vi kan tilbyde

Du kan altid kontakte os for at drøfte, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med renovering af hus. Ring til os hos KRM Byg ApS på telefon 29 93 66 46, eller skriv til vores e-mail krmbyg.info@gmail.com