Nyt tag i Vejle

Nyt tag i Vejle & omegn

Tagrenovering og lægning af nyt tag på hus og etageejendom

Vi varetager alt arbejdet ved lægning af nyt tag og tagrenovering

Er tiden inden til et nyt tag? Hos KRM Byg ApS kan vi lægge enhver form for nyt tag i Vejle. Vi udfører gerne tagarbejde og tagrenovering for private husejere, boligselskaber og institutioner i blandt andet Jelling, Vejle, Børkop og omegn.

​Vi har 14 års erfaring med at lægge nye tage, at renovere gamle tage og at reparere tagskader, så uanset omfanget af din opgave, kan vi løse den. Læs mere om vores tømrerfirma her.

Ny tagkonstruktion & tagrenovering

Vi står gerne for hele tagarbejdet, og det vil typisk være alt fra tagrenovering af nuværende tag til nedrivning af det gamle tag eller lægning af et helt nyt tag. Vi udfører også gerne isolering og efterisolering. Vi kan også bygge en helt ny tagkonstruktion, ligesom vi kan renovere den gamle, hvis det er nødvendigt.

​Ved huse fra især 70’erne kan det ofte være nødvendig at forstærke tagets spær, hvis der udskiftes fra tagpap til tagtegl. Vi kan også montere kviste eller ovenlysvinduer, når vi skal lægge dit nye tag, så der bliver mere lyst og rummeligt på tagetagen.

Tagrenovering og tagarbejde uden ekstraregninger

Alt er regnet med i prisen, når vi afgiver et tilbud. Der kommer altså ikke ekstraregninger, såfremt der ikke dukker noget uforudset op. Vi lægger endvidere vægt på stor fleksibilitet, høj kvalitet og god service, når vi skal lægge et nyt eller varetage en tagrenovering.

Vi anbefaler at man ikke vælger at udskifte asbesttage med nye eternit bølgerplader. Det holder kun i ca. 15 år. Få altid god og korrekt vejledning hos KRM Byg ApS.

 

Kontakt os om nyt tag i Vejle og omegn

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller nyt tag. Du kan altid ringe til os på 29936646 eller skrive en mail til Info@krmbyg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag