Murer

til boligselskaber og private

​Hos KRM Byg ApS tilbyder vi alt i murerarbejde. Vi har 14 års erfaring som murer, og det er inden for blandt andet ombyggeri, tilbyggeri, renovering og for eksempel badeværelser.

Vi arbejder gerne for private husejere, institutioner og boligselskaber. Vi udfører især murerarbejde i trekantområdet, samt i lokalområdet omkring Vejle, Børkop & Jelling.

Nybyggeri, tilbygninger og badeværelser tilbydes af lokal murer

Vi bygger gerne tilbygninger som for eksempel et anneks, en garage eller en større stue samt alt andet murerarbejde. Det kan være, så I får bedre plads til børnene eller blot til jer selv. Vi bygger også gerne om, hvis der er tale om en ældre bolig, som er uhensigtsmæssig indrettet. Det kan være, at der er for mange små og snævre rum, eller der er for store rum.

​Renovering og murerarbejde kan være af alt som badeværelser, facader, gulve og meget andet, som er muret i boligen. Vi tager os også gerne af maler- og tømreropgaver, hvis du ønsker det. Vi kan for eksempel renovere badeværelset eller udskifte døre og vinduer.

​Når vi afgiver et tilbud, så er alt regnet med i prisen. Der kommer ikke ekstraregninger, og ved totalentrepriser står vi for alt arbejdet, al koordinering og al regningsudstedelse. Vi lægger samtidig vægt på stor fleksibilitet og høj kvalitet samt god service i vores murerarbejde.

Murer

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os hos KRM Byg ApS, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra vores murer. Du kan ringe til os på telefon 29 93 66 46, eller du kan skrive til vores e-mail krmbyg.info@gmail.com