Murer

Din murer

til boligselskaber og private

​Hos KRM Byg ApS tilbyder vi alt i murerarbejde. Vi har 14 års erfaring som murer, og det er inden for blandt andet ombyggeri, tilbyggeri, renovering og for eksempel badeværelser.

Vi arbejder gerne for private husejere, institutioner og boligselskaber. Vi udfører især murerarbejde i trekantområdet, samt i lokalområdet omkring Vejle, Børkop & Jelling.

Nybyggeri, tilbygninger og badeværelser tilbydes af lokal murer

Vi bygger gerne tilbygninger som for eksempel et anneks, en garage eller en større stue samt alt andet murerarbejde. Det kan være, så I får bedre plads til børnene eller blot til jer selv. Vi bygger også gerne om, hvis der er tale om en ældre bolig, som er uhensigtsmæssig indrettet. Det kan være, at der er for mange små og snævre rum, eller der er for store rum.

​Renovering og murerarbejde kan være af alt som badeværelser, facader, gulve og meget andet, som er muret i boligen. Vi tager os også gerne af maler- og tømreropgaver, hvis du ønsker det. Vi kan for eksempel renovere badeværelset eller udskifte døre og vinduer.

​Når vi afgiver et tilbud, så er alt regnet med i prisen. Der kommer ikke ekstraregninger, og ved totalentrepriser står vi for alt arbejdet, al koordinering og al regningsudstedelse. Vi lægger samtidig vægt på stor fleksibilitet og høj kvalitet samt god service i vores murerarbejde.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag