Maler

med speciale i lejligheder, huse og institutioner

KRM Byg ApS udfører alt i indvendigt og udvendigt malerarbejde, og vi er specialiseret i blandt andet facademaling og sandblæsning. Som maler udfører vi malerarbejde i institutioner, huse og lejligheder, herunder flyttelejligheder for boligselskaber. Vi holder til i Vejle nær Børkop & Jelling, men kommer i hele trekantområdet og i en radius på 40 kilometer fra Vejle som blandt andet Fredericia og Horsens.

​Alt fra sandblæsning til ud- og indvendigt malerarbejde

​Vores maler udfører malerarbejde ved byggeri, tilbyggeri og renovering, men det kan også være i forbindelse med en mindre opfriskning eller en stilforandring.

​Desuden maler vi fraflytningslejligheder for boligselskaber og indflytningslejligheder for lejere og ejere. Det kan også være et hus, der mer malerarbejde gøres salgsparat, eller det kan være en ny bolig eller et nyt erhvervslokale, som ikke har de helt rigtige farver.​

​Facader skal vedligeholdes, da de hurtigt bliver kedelige på grund af sol og regn, men også for at undgå skader i selve murværket. Vi udfører udvendigt malerarbejde, men også sandblæsning af facader. Uagtet hvad der skal males, så råder og vejleder vi gerne om valg af materialer og farver, og vi vejleder dig også i, hvorvidt du bør få sandblæsning, gipsplader, spartling og for eksempel væv og filt.

Har du brug for hjælp?

Du kan enten ringe til os på telefon 29 93 66 46, eller du kan skrive til vores e-mail krmbyg.info@gmail.com. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.